ویروسهای تلفن همراه (نگرانی جدید دنیای فناوری)
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
کامپیوتر و IT
ویروسهای تلفن همراه (نگرانی جدید دنیای فناوری)
با آسانتر شدن اتصال تلفن همراه به رایانهی شخصی و بالعكس، خطر موجود برای منتقل شدن ویروسهای رایانهیی به تلفن همراه موجب افزایش تقاضاها برای خرید نرمافزارهای آنتی ویروس تلفن همراه شده است.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوری اطلاعات ایران، از ایسنا، كارشناسان امنیت كامپیوتری اعلام كردهاند، اگر چه ویروسهای كامپیوتری تهدیدی بزرگ برای گوشیهای تلفن همراه محسوب میشوند، اما هنوز زود است كه در خصوص انتقال این ویروسها به تلفن همراه احساس نگرانی شود.
هرچند شركت McAfee، تولید كنندهی نرمافزارهای آنتی ویروس اعلام كرده است كه طی 20 ماه گذشته، بیش از 150 ویروس كه منحصرا گوشیهای تلفن همراه را مورد هدف قرار میدهند، شناسایی شدهاند، كه این رقم در مقایسه با ویروسهای مربوط به رایانه (150 هزار) بسیار ناچیز است.
اما مسالهای كه در این میان متخصصان نرمافزار ضدویروس و امنیت رایانه را نگران ساخته این است كه طی یك سال گذشته، تعداد تلفن همراه فروخته شده در جهان بسیار بیشتر از رایانه بوده و همین امر میتواند موجب گسترش و انتقال ویروسهای تلفن همراه شود.
ویروس های كامپیوتری و نحوه عملكرد آن ها بر سیستم های رایانه ای
شنبه,13 تیر 1383 (تعداد دفعات خوانده شده:590)
گسترش ویروس ها در دنیای امروز قابل توجه است و برای مبارزه با این ویروس ها، باید انواع مختلف آن ها را شناخت.
به گزارش بخش خبر سایت اخبار فنآوری اطلاعات ایران، به نقل از سایت تراشه، بنابراین گزارش این ویروس ها می توانند شامل كرم هایی باشند كه از طریق شبكه های كامپیوتری منتقل می شوند؛ نمونه بازر این نوع از ویروس ها، ویروس ILOVE YOU می باشد كه به طور گسترده ای در جهان منتشر شده است؛ هم چنین برخی از این نوع ویروس ها می توانند، از طریق ایمیل منتشر شوند. Trojan یا اسب تروا كه نام آن بر گرفته از یك داستان قدیمی یونانی است، نیز نوعی از ویروس های رایانه ای است كه كامپیوتر افراد را برای افراد مزاحم باز می گذارد تا آنان بتوانند، فایل های موجود در كامپیوتر را به راحتی مشاهده كنند.
ویروس های فایلی نیز نوعی دیگر از ویروس های رایانه ای هستند كه از طریق كپی كردن خود بر روی دیسك درایو كامپیوتر و یا جایگزین كردن خود به جای فایل ها عمل كنند. ویروس های راه انداز سیستم (Boot sector virus) هم در مكان نامعلومی از هارد درایو و یا فلاپی مخفی می شوند و زمانی كه كامپیوتر در حال اجرای آن فلاپی و یا فایل است، خود را بر روی درایو كپی می كنند.
Macroviruses نیز انواع دیگری از ویروس های رایانه ای هستند كه بر روی فایل پردازنگر كلمات تاثیر می گذارند و از طریق كلمات موجود در ایمیل ها منتقل می شوند. Hoaxes نوعی دیگر از ویروس های رایانه ای است كه اگر چه به اندازه سایر ویروس ها خطر ندارد، ولی می تواند، هشدارهای دروغینی برای افراد بفرستد.