گزارش کارآموزی بررسي مدار برق سيستم مكش دستگاه اكسترودر كارخانه كيسه بافي خورجين گستر (سهامي خاص)

دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات
گزارش کارآموزي بررسي مدار برق سيستم مكش دستگاه اكسترودر كارخانه كيسه بافي خورجين گستر (سهامي خاص) در 73 صفحه ورد قابل ويرايش


فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول :مقدمه

فصل دوم: معرفي سازمان

تاريخچه ......................................................................................................

موقعيت جغرافيايي ......................................................................................

مأموريت .....................................................................................................

كارگاه .........................................................................................................

فرآيند توليد سفارشي يا كارگاهي ...............................................................

معرفي بخش‌هاي مختلف سازمان (بر مبناي ساختار) ................................

توليدات ........................................................................................................

تجهيزات و ماشين آلات ..............................................................................

مواد اوليه مصرفي ......................................................................................

مشتريان محصولات ...................................................................................

علامت مشخصه ..........................................................................................

اصطلاحات فني ...........................................................................................

فصل سوم :توصيف وضع موجود

فصل چهارم: سيستم مكش دستگاه الكسترودر

مشخصات كلي دستگاه اكسترودر ..............................................................

طريقه‌ي ذوب شدن مواد ............................................................................

تغذيه دستگاه ..............................................................................................

مشخصات مدار قدرت ................................................................................

عملكردها موتورهاي مكش .........................................................................

منبع تغذيهDC مدار سيستم مكش ..............................................................

اتوماسيون ..................................................................................................

نحوه‌ي تنظيم چشمي‌هاي خازني نرمال open ...........................................

شير برقي هوا جهت مكش ..........................................................................

سيستم حفاظتي مدار ...................................................................................

علامت اختصاري سيستم مكش ..................................................................

فصل پنجم: نمونه‌هايي از نقشه برق دستگاه مكش

فصل ششم: نتايج و پيشنهادات

معرفي سيستم پيشنهادي ............................................................................

بحث حفاظت صنعتي ...................................................................................

بحث انبارداري ............................................................................................

بازاريابي صنعتي و اهميت آن در توليد ......................................................

خلاصه نتايج و يافته‌ها ..............................................................................

فصل هفتم : پيوست و ضمائم




مقدمه :

هيچ ايده تازه‌اي به يكباره از هيچ به وجود نمي‌آيد ايده‌هاي تازه مجموعه شرايط هستند كه در آنها ديگر ايده‌اي قديمي كاربردي ندارد.

ايران با دارا بودن استعدادهاي بالقوه چه در نيروي انساني و چه در زمينه ذخاير زيرزميني از جمله داشتن ده درصد از ذخاير نفتي جهان وبزرگترين ميادين گازي پس از روسيه يكي ازكشورهاي قدرتمند منطقه خاورميانه محسوب مي‌شود.

از طرفي امكانات طبيعي ديگر، جغرافيايي سياسي ويژه امكانات اجرايي وسيع، امتيازاتي است كه چشم انداز روشن و اميد بخشي را براي سرمايه گذاري در اين كشور ارائه مي‌كند از جمله مناطق خاص تفرش كه از لحاظ آب و هوايي به دور از آلودگي‌هاي زيست محيطي و همچنين وجود فرهنگي غني موجب شده است كه سرمايه گذاران را از خارج شهر به طرف خود جلب نمايد از جمله شركت خورجين گستر كه توليدات آن در سطح كلان، گوني پلاستيكي‌ مي‌باشد.

مواد اوليه آن از محصولات پتروشيمي است كه مختصري در مورد اين نعمت خدادادي توضيحاتي را به نظر خوانندگان عزيز مي‌رسانيم.

پتروشيمي از دو كلمه پترو (نفت) و شيمي تشكيل شده است.

اين نفت براي اولين بار در سال 1942 توسط عده‌اي از توليد كنندگان مواد شيميايي به كار برده شد. امروز نقش كليدي صنعت پتروشيمي در توسعه اقتصادي كشورهاي مختلف جهان بر كسي پوشيده نيست و نياز روز افزون جوامع بشري به محصولات توليدي آن، توجه كشورهاي مختلف را به ايجاد كارخانه‌هاي توليدي و جلب سرمايه به سمت پتروشيمي معطوف داشته است. يكي از مهمترين ويژگي‌هاي صنعت پتروشيمي بر ارزش افزوده بسيار بالاي آن است. بدين معني كه با تغييرات شيميايي و فيزيكي بر روي هيدروكربورهاي نفتي و گازي مي‌توان ارزش محصول را به ميزان ده تا پانزده برابر افزايش داد. از ديگر ويژگي‌‌هاي پتروشيمي، تنوع محصولات آن در تأمين مواد اوليه هزاران كارگاه و كارخانه صنايع پايين دستي مي‌باشد كه از نظر اشتغال زائي كسب درآمدهاي ارزي و قطع وابستگي نقش بسيار مؤثري در اقتصاد كشور دارد.

از جمله طرح‌هايي بزرگي كه در ايران به مرحله اجراء درآمده است مي‌توان به پتروشيمي بندر امام خميني (ره) اراك، اصفهان، تبريز، اروميه، خراسان، DPA رازي، كربن اهواز، متانول شيراز، خارك اشاره كرد.

ارزش محصولات پتروشيمي هم اكنون بيش از 5/1 ميليارد دلار در سال است كه پيش بيني مي‌شود در پايان سال 2005 ميلادي 5/7 ميليارد دلار برسد و انتظار مي‌رود از اين مبلغ حدود 5 ميليارد دلار به خارج از كشور صادر شود. طرح استراتژيك توسعه توليدات شركت ملي صنايع پتروشيمي با بيش از 30 پروژه مهم در 15 سال آينده دستيابي به 43 ميليون تن فرآورده مختلف پتروشيمي را محقق مي‌سازد. به طور كلي پتروشيمي در ساخت موادي نظير لاستيكها، پلاستيكها، شوينده‌ها، چسبها، رنگها، سموم و لياف مصنوعي كه هر كدام مواد اوليه صدها مواد ديگر هستند، مورد استفاده قرار مي‌گيرد و ما در اينجا به بررسي شركت خورجين گستر كه به توليد گوني پلاستيكي از محصولات پتروشيمي مي‌باشد مي‌پردازيم.

اصولاً در كشور در حال توسعه‌ئي كه افزايش و بهبود ظرفيت صنعتي را در رأس برنامه‌هاي بلند مدت خود قرار داده باشد، به زودي در مي‌يابد كه استاندارد كردن مشخصه‌ها و اندازه گيري و كنترل كيفيت محصولات يكي از اجزاي اصلي برنامه‌هاي توسعه آن كشور مي‌باشد. در بسياري از اين كشورها معمولاً محصولات توليد شده جهت مصرفي داخلي حتي با كيفيت پايين نيز به فروش رسانده مي‌شود، زيرا اينگونه كشورها يا داراي بازار رقابتي هستند و يا اساساً فاقد آن مي‌باشند. در چنين شرايطي بحث كيفيت صرفاً به صور شعار مطرح شده و از جايگاه واقعي خود برخوردار نمي‌باشد اما در صورت توجه به اين واقعيت كه رشد و شكوفايي اقتصادي در كشورهاي مرهون توسعه صادرات آن كشور مي‌باشد آنگاه صادرات به سادگي به اهميت كاهش هزينه‌هاي توليدي جهت رقابت در بازارهاي منطقه‌اي يا جهاني پي مي‌برد.

مسلماً هيچ گونه ترديدي در اذهان يك ملت و به ويژه توليد كنندگان در مطلوب بودن كاهش هزينه‌ها وجود ندارد، ولي ممكن است در نظر برخي از آنها اين واقعيت كه بهبود يك كيفيت باعث كاهش هزينه‌ها و نه افزايشي مي‌گردد، مورد ترديدي مي‌باشد. در اين صورت بايد توجه داشت و اگر محصولي نتواند وظيفه خود را انجام دهد عمر كافي نداشته باشد، يا از ظاهر مناسبي برخوردار نباشد نه تنها بازارهاي منطقه‌اي يا جهاني بلكه رضايت مشتريان داخلي خود را نيز از دست خواهد داد. بنابراين مفهوم گسترده كيفيت را رضايت و خواست مصرف كننده تعيين مي‌كند، در اين راستا هدف كنترل كيفيت تأمين يك سيستم مؤثر براي تمركز اقدامات يك شركت يا كارخانه در جهت ايجاد، حفظ و بهبود كيفيت محصول و انجام امور توليدي، توزيع و خدمات در جهت اقتصادي ترين سطحي كه به رضايت مصرف كننده منجر شود، مي‌باشد.

متأسفانه تا كنون در كشور ما برخورد سيستماتيك با مقوله كنترل كيفيت نشده و بيشتر به جنبه‌هاي فني موضوع و آن هم به طور ناقص نظير ابزار و تجهيزات اندازه گيري، فرامين اندازه گيري، دستگاه‌هاي خاص آزمايشگاهي و ... توجه گرديده است. اگر چه نمي‌توان و نبايد فكر اين جنبه به عنوان بخشي از يك سيستم كنترل كيفيت گرديد و همواره بايد توجهي خاص به آن و مراحل تكامل آن به مبذول داشت اما عدم توجه به ساير بخشهاي اين سيستم نظير سازماندهي، ثبت اطلاعات، تكنيكهاي آماري و ... اهداف اساسي مذكور خواهد گرديد.

معمولا در صنايعي كه توجه كمي به كنترل كيفيت مي‌شود، اولين تأييد در اين مورد تمركز دقيق بر روي برنامه ريزي بازرسي، روشهايي براي علامت گذاري و هزينه يابي اقلام رد شده، سيستم مورد نياز جهت بازاريابي محصولات معيوب و ... مي‌باشد. در كارخانه‌هايي كه قبلاً وظايف بازرسي تعريف و به مورد اجاره درآمده است اولين مرحله بنيان وظايف پيشگيري مي‌باشد، كه شامل مطالعه اقتصادي وضعيت، مشكلات هماهنگي، فرهنگ كيفيتي، تحليل سوابق و استفاده از برخي ابزارهاي آماري ساده مي‌شود.

يك سيستم پيشرفته كنترل كيفيت آماري قادر به ثبت نتايج درخشان است ولي اولين مرحله در كارهاي كيفيتي نمي‌باشد. ابزارهاي آماري مورد استفاده بايد متناسب با سطح توسعه فني غالب در كارخانه باشد. وقتي كارهايي از قبيل موارد فوق انجام و متداول گرديده، استفاده از روشهاي آماري پيشرفته نظير نمودارهاي كنترل، گرسيون، تحليل واريانس و ... مي‌تواند آغاز گردد.



تاريخچه

كارخانه خورجين گستر كه از سال 1377 تاسيس شده است در حدود نه سال مي‌باشد كه به فعاليت خود در شهرستان تفرش ادامه مي‌دهد و نظير چنين كارخانه‌اي كه به توليد نخ و كيسه پروپيل (p.p) مشغول مي‌باشد در سطح كشور معدود مي‌باشد و لذا داراي قدمت زيادي نبوده و اميدوار است كه با مديريت صحيح و حمايت بخشهاي دولتي و همچنين مردم شهرستان بتوانند در جهت گسترش كارخانه و انبوه سازي توليدات گامي مهم را بردارند.

كارخانه خورجين گستر در سال 1376 قطعه زميني در ناحيه صنعتي تفرش از جهاد سازندگي شهرستان تحويل گرفت و عمليات ساخت و ساز آن آغاز گرديد.

عمليات اجرايي حدود يكسال و نيم طول كشيد و در نهايت در نيمه دوم سال 1377 ماشين آلات خريداري شده كه بيشتر آنها از كشورهاي اروپايي خريداري شده است به كشور وارد شده و در محل كارخانه نصب گرديد. كه به صورت رسمي فاز اول آن در دهه فجر سال 1377 مورد بهره برداري قرار گرفت. در هنگامي كه استارت اوليه اين شركت زده مي‌شود استاندار استان مركزي، نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مسئولين استان و شهرستان نيز حضور داشتند.

فاز دوم كارخانه در دهه فجرسال 1379 با حضور مسئولين محلي راه اندازي گرديد و ظرفيت اسمي توليد كارخانه در سال 6250 تن مي‌باشد كه در حال حاضر توليد كارخانه سالانه 6000 تن مي‌باشد و با حداقل ضايعات انجام مي‌شود و هم اكنون كه حدود نه سال از فعاليت شركت مي‌گذرد از معدود كارخانجات نظير خود در سطح كشور مي‌باشد كه البته كارخانه‌اي مشابه در شهرستان فراهان نيز تاسيس شده است كه در جهت گسترش اين قبيل كارخانه‌ها گامي موثر بوده.

موقعيت جغرافيايي

محل دفتر مركزي در تهران مي‌باشد و محل كارخانه در استان شهرستان تفرش، ناحيه صنعتي شهداي تفرش كه تقريبا در 3 كيلومتري شهرستان واقع شده است و تا مركز استان تقريبا 85 كيلومتر فاصله دارد و اين شهرستان داراي ارتفاع 2450 متر از سطح دريا بوده و در نتيجه داراي آب و هواي كاملاً كوهستاني مي‌باشد.

مأموريت

در حال حاضر كارخانه هيچ نيرويي به عنوان مأمور به واحدهاي ديگر ارسال نمي‌دارد و فقط صرفا جهت جابجايي كالاي توليد شده داراي رانندگاني مي‌باشد كه كالاهاي مذكور را به شهرستان‌هاي مختلف از جمله تهران، مشهد، كرمانشاه و ... ارسال مي‌داند. در ضمن شركت از افراد هيئت مديره كه اداره كارخانه و شركت را نيز عهده دار مي‌باشند جهت بالا بردن دانش فني و ارتقاء سطح كيفي توليدات در سال، حدوداً 10 روز افراد مذكور به كور اتريش فرستاده مي‌شوند تا از نزديك با تكنولوژي كارخانه سازنده ماشين آلات آشنا گردند تا در كشور خودمان حتي الامكان از استفاده صحيح و پيچيدگي‌هاي فني ديگر ماشين الات برخوردار باشند.

در راه اندازي كارخانه خورجين گشتر دو هدف اساسي دنبال شده است. هدف نخست كه به اين منطقه از كشور توجه شده است جهت رفع معضل بيكاري جوانان بوده كه به دليل داشتن هيچ گنه فعاليت اقتصادي و صنعتي چشمگير و جلوگيري از كوچ و مهاجرت بي رويه به شهرهاي بزرگ بوده است. بطوري كه اكثر جواناني كه در اين كارخانه مشغول به فعاليت هستند با پشتوانه كارخانه و حمايت‌ها و تشويق‌هاي مديريت در خصوص ازدواج سر و سامان گرفته و جديداً يك سري آپارتمان در فاصله چند كيلومتري كارخانه در دست احداث مي‌باشد كه قرار است پس از تكميل آنها به كارگران متاهل به صورت اجاره با اجاره‌هاي پايين تحويل داده شود كه خود يك قدم بسيار مفيد در راستاي مشكل مسكن جوانان شهرستان مي‌باشد. البته در حال حاضر تعدادي از اين آپارتمان‌ها در اختيار كارگران شركت قرار گرفته است.

هدف دوم نياز كشورت در دوران سازندگي به مسئله بسته بندي كالاهاي توليد شده به صورت فله‌اي در داخل كشور كه در صورت افزايش و توسعه توليدات و صادرات به كشورهاي همسايه و غيره نيز در نظر گرفته شده است كه اين امر خود باعث ارز آوري به داخل كشور مي‌شود. اما در حال حاضر كالاي توليدي شركت به شهرهاي تهران، مشهد، كرمانشاه، و غيره ... ارسال مي‌گردد.

كارگاه

بخش كارگاه كارخانه وظيفه اصلي تعمير دستگاه ها، ساخت قطعات و بازسازي قطعات آسيب ديده را در اين بخش 3 نفر به صورت ثابت و يك شيفت 12 ساعته مشغول به كار مي‌باشند و در كنار كارهاي ياد شده عمليات جوشكاري و غيره توسط اين افراد انجام مي‌گيرد.

بطور كلي ساختمان‌هاي كارخانه شامل چند بخش مي‌باشد:

الف) بخش اداري :ساختماني با زير بناي حدودا 600 متر مربع در دو طبقه ساخته شده كه طبقه اول مربوط به خدمات كارگري شامل، رختكن‌ها، سرويس بهداشتي، نهار خوري وآشپزخانه مي‌باشد. طبقه دوم كه بيشتر حالت اداري دارد شامل حسابداري، معاونت و مديريت كارخانه مي‌باشد.

ب ) ساختمان‌هاي توليد و انبار : چند سالن سوله‌اي به مساحت 9000متر مربع وجود دارند كه يك قسمت آن دستگاه‌هاي اكسترودر يا توليد نخ وجود دارند. و يگ قسمت گوني بافي بوده كه توضيحات آن در بخش ديگري خواهد آمد. و يك قسمت ديگر چاپ و برش و دوخت و بسته بندي و انبار قرار دارد.

ج) بخش تعمير و نگهداري : وظيفه اصلي اين بخش تعمير دستگاه‌ها، ساخت قطعات و بازرسي قطعات آسيب ديده مي‌باشد كه در اين بخش 3 نفر بصورت ثابت و يك شيفت 12 ساعته مشغول به كار مي‌باشند و در كنار كارهاي ياد شده عمليات جوشكاري و غيره را انجام مي‌دهند.

فرآيند توليد سفارشي يا كارگاهي :

براي توليد و خدماتي كه بايد در مقابل نيازهاي مشتريان قابل انعطاف باشد. فرايند توليد پيوسته، به دليل غير قابل انعطاف بودن جوابگو نيست. بنابراين بايد فرايند ديگري براي پاسخ گويي به اين گونه تغييرات جانشين شود كه توليد سفارشي يا كارگاهي اين كمبود را در فرآيند تبديلي است كه بر اساس نياز مشتريان محصولات گوناگوني را براي تبديل كامل از مسيرهاي مختلفي كه از منابع گوناگوني سرچشمه گرفته‌اند مي‌گذرانند.

مشخصات مدار قدرت

اين قسمت از مدار تشكيل شده است از:

(-) كليد اهرمي براي خاموش و روشن كردن

(-) سه عدد فيوز 20 آمپري كه بعد از كليد براي جلوگيري از آسيب ديدگي مدار قدرت موتورهاي مكش مي باشد.

(-) دو كنتاكتور بي نتال كه هر كدام براي موتورهاي مكش يك و دو استفاده مي شود. لازم به ذكر است كه مدار قدرت داراي دو موتور مكش VACUUM-pump با قدرت kw3 مي باشد.

عملكرد موتورهاي مكش

به هنگام خالي شدن مخزن شماره يك چشمي داخل آن به مدار PLC فرمان داده و اين مدار فرمان اصلي را صادر مي كند يعني برق آزاد شده و به سر رله‌ي رفته و رله جذب مي شود در نتيجه كنتاكتور جذب (مغناطيس) شده و موتور شماره يك عمل مكش را انجام مي دهد.

لازم به ذكر است قبل از عمل مكش، داخل مخزن توسط شير برقي مدار خلاء ايجاد شده و سوپاپ داخلي مخزن بسته مي شود سپس عمل مكش انجام مي شود.

زماني كه مواد جلو چشمي فرمان قطع موتور را به PLC داده سپس عكس مراحل بالا صورت مي گيرد بنابراين موتور خاموش مي شود. نوع بستن موتور فوق بصورت اتصال ستاره مي باشد.

منبع تغذيه DC مدار سيستم مكش

POWER UNIT

در اين قسمت يك منبع تغذيه DC وجود دارد كه برق را تبديل به مي كند از اين طريق برق مصرفي رله ها تأمين مي شود در نتيجه اين برق را مي توان برق مصرفي منبع تغذيه مدار PLC نيز محسوب كرد.

كل مدار PLC خود داراي منبع جداگانه مي باشند.

در قسمت مصرفي اين منبع يعني سيم مثبت يك فيوز A6 نيز استفاده شده كه براي جلوگيري از آسيب ديدگي مدار PLC و رله هاي شيربرقي استفاده شده است.

اتوماسيون

PLC فرمان

در اين قسمت يك عدد منبع تغذيه و پاور اصلي PLC قرار دارد كه PLCهاي فرعي در اين سيستم تغذيه مي شوند. اين منبع برق و فرمان تغذيه شش عدد PLC ديگر را صادر مي كند. در اين قسمت PLC شماره يك مربوط به چشمي هاي روي مخزن قرار دارد. زماني كه رنگ يا مواد كلسيم مقدارشان از حد معمول پايين تر شود چشمي فرمان مي دهد كه مقدار موجودي مواد (كلسيم يا رنگ) كم است در اين حالت به كمك PLC شماره دو رله مربوط به آن جذب شده و PLC شماره سه به كنتاكتور موتور مكش فرمان مي دهد، PLC شماره شش تايمر زمان مكش مواد (كلسيم يا رنگ) را مشخص كرده و مواد به داخل مخزن كشيده مي شود.

PLC شماره‌ي چهار مربوط به آلارم قسمت هاي مكش مي باشد.

PLC شماره‌ي پنج نيز به چراغ ها و كليدهاي اتوماتيك و دستي مربوط مي‌شود. نوع سنسورهايي كه داخل اين مدار استفاده شده است چشمي‌هاي خازني نرمال باز (Normal Open) مي باشد. يعني هرگاه مواد در جلوي صفحه‌ي حساس نسوز قرار گيرد خروجي نسوز از حالت قطع به حالت فعال در مي آيد.

نحوه‌ي تنظيم چشمي هاي خازني نرمال Open

ابتدا كليد مربوط به چشمي را باز گذاشته يعني چشمي را روشن مي كنيم سپس چراغي كه بر روي چشمي قرار دارد روشن مي شود. بر روي اين نوع چشمي ها يك عدد پيچ تنظيم قرار دارد كه از طريق اين پيچ مي توان چشمي را تنظيم نمود. ابتدا پيچ پتانسيومند روي چشمي را جهت خلاف عقربه هاي ساعت مي چرخانيم تا چراغ سنسور خاموش شود. در نتيجه چشمي (پيچ روي سنسور) را جهت موافق عقربه هاي ساعت مي چرخانيم. در نتيجه چشمي تنظيم شده و نيز فعاليت چشمي آغاز مي شود. براي اينكه بفهميم چشمي تنظيم شده يا نه دستگاه را روشن كرده و مي گذاريم تا دستگاه مكش كند اگر جلوي چشمي مواد يا هر شيء ديگر قرار نداشته باشد چراغ چشمي بايد خاموش باشد در غير اين صورت چشمي معيوب مي باشد و وقتي مواد يا هر شيء جلوي آن قرار گيرد سنسور روشن مي شود و فرمان قطع شدن سيم را مي‌دهد.

شير برقي هوا جهت مكش

شير برقي تشكيل شده است از هسته و بويين كه از طريق برق 220 ولت يا برق 240 ولت كار مي كند در اين سيستم شير برقي با برق 24 ولت كار مي‌كند. فرمان اين قطعه برقي را در اين سيستم PLC مي دهد.

طريقه‌ي عملكرد

داخل اين سيستم جعبه ‌اي معروف به جعبه سوپاپ كه شامل 16 عدد سوپاپ و يك جك مي باشد تعبيه شده است.

اين جك ها هر كدام يك شير برقي جداگانه دارند. داخل مخزن مكش نيز يك عدد سوپاپ پلاستيكي به صورت كله قندي وجود دارد زماني كه چشمي (سنسور) فرمان كم شدن مواد را به PLC مي دهد. ابتدا PLC به شير برقي مخزن مخصوص آن قسمت فرمان داده يعني برق 24 ولت به سر بويين رله رفته و پلاتين هاي داخل رله جذب مي شود سپس برق آزاد شده به سر بويين شير برقي رفته و شير برقي عمل آزاد كردن بار را انجام مي دهد كه جك مربوط به آن قسمت جذب شده و همزمان سوپاپ داخل مخزن نيز جذب مي‌شود و مواد به داخل مخزن مربوط وارد شده تا زماني كه تايمر فرمان قطع رله را دهد زمانيكه تايمر قطع شود PLC فرمان قطع رله را داده و در نتيجه ديگر برق به سر بويين شير برقي نمي رود و جك آزاد شده و سوپاپ رها مي‌شود داخل مخزن باعث وارد شده مواد به داخل مخزن اصلي گشته زماني مواد جلوي سنسور قرار مي گيرد چراغ سنسور روشن مي شود و دستور قطع كامل مدار اين قسمت را تا دفعه‌ي بعد آن نيز مي دهد.

سيستم حفاظتي مدار

اين سيستم داراي سه كليد مينياتوري و دو بي متال مي باشد كه عبارتند از:

: كليد مينياتوري كه بعد از كليد اصلي قطع و وصل قرار دارد و جهت حفاظت از موتورهاي مكش به كار مي رود.
دسته بندی: فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات

تعداد مشاهده: 1029 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 73

حجم فایل:1,485 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: