پروژه کارآفرینی احداث باشگاه ورزشی(با ظرفیت پذیرش 2600 هنرجو در سال)
دسته بندي :
کارآفرینی »
خدماتی و آموزشی
پروژه کارآفريني احداث باشگاه ورزشي(با ظرفيت پذيرش 2600 هنرجو در سال)در 38 صفحه ورد قابل ويرايش
1- 1 مقدمه :
امروزه ورزش يکي از اموري است که به عناوين مختلف در جهان مطرح شده و گروه زيادي به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخي از مردم، ورزشکار حرفه اي اند و گروهي ورزشکار آماتور . گروهي طرفدار و علاقه مند به ورزش و ديدن برنامه ها، مسابقات و نمايش هاي ورزشي بوده، وعده اي نيز از راه ورزش امور زندگي خويش را مي گذرانند.
وزارتخانه ها و ادارات ورزشي فراواني تاسيس شده و مخارج زيادي صرف ورزش ، ساختن استاديوم ها، مجتمع ها و باشگاه هاي ورزشي و نيز تهيه وسائل و لباس هاي ورزشي و يا تماشاي مسابقات ورزشي مي شود. بخش هاي قابل توجهي از برنامه هاي تلويزيون ، راديو ، مجلات و ساير رسانه هاي گروهي، به ورزشي و اخبار ورزشي اختصاص دارد .
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :
احداث باشگاه ورزشي (ورزش هاي رزمي) با ظرفيت پذيزش 2600 هنرجو در سال
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضيان :
نام
نام خانوادگي
مدرک تحصيلي
تلفن
1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :
تمايل روزافزون افراد جامعه به روش زندگي مدرن و ماشيني، موجب ايجاد تغييرات در زندگي روزمره گشته است. کاهش فعاليت هاي فيزيکي از مهمترين اين تغييرات است که عامل اصلي در افزايش نرخ ابتلا به بيماري هاي گوناگون بالاخص امراض قلبي به شمار مي آيد. پرداختن به ورزش به منظور جبران اين کاهش در فعاليت هاي روزانه مي تواند تضمين کننده حفظ سلامت افراد باشد .
از ديگر سو، با عنايت به اشتغال بکار بانوان در محيط خارج از منزل و قرار گرفتن آنان در محيط هاي شهري ايجاب مي نمايد که بانوان از آمادگي جسماني لازم براي گذران فعاليت هاي روزمره و حتي دفاع از خود – در موارد مقتضي- برخوردار باشند. انواع ورزش هاي رزمي متداول در کشور با توجه به اين عوامل، مورد توجه اين قشر از جامعه واقع گرديده است.
باشگاه هاي ورزشي در اين ميان محيط هايي هستند که قادرند ضمن رعايت اصول علمي آموزش ورزش هاي رزمي در ضمن حفظ شئونات جامعه به اين مهم بپردازند. در اين راستا احداث چنين واحدهايي توسط بانوان علاوه بر دارا بودن توجيه اقتصادي مناسب راهي براي نيل به اهداف فوق الاشاره خواهد بود .
1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :
ورزش عرصه فعاليتهاي الگومند ، ساختارهاي اجتماعي و روابط ميان نهادي (interinstitutional) است كه فرصت منحصر به فردي براي مطالعه و فهم پيچيدگيهاي حيات اجتماعي فراهم ميآورد. ورزش فعاليتي است كه درجهاي از اشتغال اوليه يا ثانويهاي را در بر دارد كه ديگر شرايط نهادي قادر به پيشي گرفتن از آن نيستند. ورزش چنان فرصتي براي تحقيق در مورد «اشكال بسيار شفاف ساختار اجتماعي فراهم ميآورد كه در ديگر نظامها يا موقعيتها نميتوان يافت.»
(59:1990.)Luschen: به عبارت ديگر، بعنوان مثال تحقيق ميداني در ورزش امكان تضاد ساخت يافته و رقابت را در شرايط كنترل شده فراهم ميآورد، چيزي كه به سختي ميتوان در ديگر ابعاد حيات اجتماعي يافت. پويايي گروهي، نيل به هدف از طريق سازمانهاي اجتماعي، خرده فرهنگها، فرآيندهاي رفتاري، پيوستگي اجتماعي، نابرابري ساخت يافته، جامعهپذيري و شبكههاي سازماني، فقط تعداد معدودي از موضوعات جامعهشناختي هستند كه ميتوان در محيطهاي ورزشي آنها را مطالعه كرد. پيش فرض اين نگرش اين است كه ساختار يا اشكال رفتار و تعامل موجود در محيطهاي ورزشي شبيه رفتار و تعامل موجود در ساير زمينههاي اجتماعي هستند. به عبارت ديگر، ورزش همانند ديگر نهادها جهان كوچكي از جامعه است.
در عين حال كه ورزش، محصول واقعيت اجتماعي است، منحصر به فرد نيز هست. هيچ يك از ديگر نهادها، البته شايد به استثناي دين، داراي آن رمز، احساس غم توأم با شادي، فكر كردن به حادثهاي، تثبيت فرهنگي انگاره رمانتيك كه ورزش آنها را داراست، نميباشند. هيچ فعاليت ديگري اين چنين تناقضآميز، امر جدي را با امر غير جدي، تفريح و نشاط را با شدت و قوت، و امر ايديولوژيكي را با امر ساختاري، تركيب نميكند.
1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :
تعداد اشتغالزايي اين طرح 7 نفر ميباشد .
تاريخچه و سابقه مختصر طرح :
وَرزش به فعاليتها يا مهارتهاي عادي جسماني گفته ميشود که بر پايه يک رشته قوانين مورد توافق همگان و با اهداف تفريحي يا براي مسابقه، نشاط شخصي، دستيابي به ورزيدگي، مهارتجويي يا آميزهاي از اين اهداف انجام ميگيرد. تعريف ورزش به هدف و منظور از انجام آن بستگي دارد. براي نمونه پيکارهاي شنا که در برابر هزاران نفر در يک استخر سرپوشيده مسابقاتي انجام ميگيرد يک گونه از ورزش بشمار ميرود در حاليکه شنا در يک استخر معمولي يا در دريا يک تفريح شمرده ميشود. رشتههاي فراواني در ورزش وجود دارند و مردم زمان و هزينه زيادي را چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان تماشاگر صرف ورزش ميکنند. ورزش و ورزش کردن طي ساليان طولاني از قالب يک تفريح و سرگرمي به قالب يک حرفه و فعاليت درآمدهاست و تعداد بيشماري از ورزشکاران حرفهاي در سراسر جهان از طريق ورزش به ثروت رسيدهاند. اين يکي ديگر از خصوصيات ورزش به شمار ميآيد.
تاريخچه
توسعه ورزشها با توجه به تاريخچه کامل آنها به ما مطالب مهمي درباره تغييرات اجتماعي و همچنين به مقدار زياد درباره خود ورزشها ميآموزد.
کشفهاي بسيار مدرني در فرانسه،
آفريقا و استراليا درباره هنر غارنشين ها وجود دارد(براي مثال لاسکائوکس) را از زمان ماقبل تاريخ ببينيد که شواهدي براي جشنهاي مذهبي، رفتارها و غيره را نشان ميدهد. بعضي ازتاريخهاي اين منابع به ????? سال قبل مربوط ميشود که با تاريخ نويسي کربني ثبت شدهاند. اگرچه شواهد مستقيم کافي درباره ورزش از اين منابع وجود ندارد، منطقي است که تصور کنيم که فعاليتهايي در اين دوران وجود داشته معادل تعريف ورزش در زمان ما است.
واقعيتهاي هنري و ساختاري وجود دارد که نشان ميدهد که چيني ها با ورزش و فعاليتهايي در ???? سال قبل از ميلاد مسيح سروکار داشتهاند. بهنظر ميرسد که ورزش ژيمناستيک يکي از ورزشهاي محبوب و عمومي در چين باستان بودهاست. آثار باقيمانده از فرعون ها نشان ميدهد که تعداد زيادي از ورزشها، شامل شنا و ماهيگيري، بطور کامل توسعه و تکميل شده بود و بطور منظمي در چندين هزار سال قبل در مصرباستان انجام ميشدهاند. ساير ورزشهاي مصر باستان شامل پرتاب نيزه، پرش ارتفاع و کشتي گرفتن بود. ورزشهاي ايران يا پرشياي باستان مانند هنر نظامي ايرانيان درزمان زرتشتيان ارتباط نزديکي با مهارتهاي دفاعي و رزمي جنگي داشت. از رشتههاي ورزشي ديگري که در پرشيا رواج داشت از چوگان و شمشير سواري براسب ميتوان نام برد. در اروپا، علائم باقيمانده از ايرلند باستان شمايلي از آماده کردن جنگاوران براي جنگ را نشان ميدهد که يادآور ورزش هاکي ايرلندي در عصر حاضر است. پيشينه اين تصاوير به ?? قرن قبل از ميلاد مسيح باز ميگردد.
ورزش و فناوري
فناوري نقش مهمي در ورزشها دارد که به سلامت يک ورزشکار، تکنيکهاي يک ورزشکار يا ويژگيهاي تجهيزاتي که از آنها استفاده ميکند، مربوط ميشود.
تجهيزات— چون ورزشها بطور رقابتي رشد يافتهاند، احتياج براي تجهيزات بهتر افزايش يافتهاست. کلوبهاي گلف، راکتهاي بيس بال، توپهاي فوتبال، اسکيتهاي هاکي، و تجهيزات ديگر بطور قابل ملاحضهاي با اعمال فناوري جديد عوض شدهاند.
بهداشت و سلامتي— از چگونگي تغذيه تا معالجه? زخميها، که به اطلاعات در مورد بدن انسان در آن زمانها بستگي داشته، يک حالت و خصوصيات ورزشکار بالقوه افزايش يافتهاست. حالا ورزشکارها قادر هستند که تا سنين بالاتري بازي کنند، بسرعت زخمهاي خود را مداوا کنند، و بيشتر و بهتر از ورزشکاران نسلهاي قبلي آموزش و تعليم ببينند.
دستورالعملها— فناوري پيشرفته فرصتهاي جديدي براي تحقيق در مورد ورزشها بوجود آوردهاست. حالا امکان آناليز جنبههاي ورزشها که قبلاً خارج از درک وفهم بودند، امکان پذير است. با امکان ضبط حرکات براي ثبت حرکات ورزشکار، يا استفاده از يک کامپيوتر پيشرفته براي نمايش سناريوي مدل فيزيکي، بطور فزايندهاي توانايي ورزشکاران را در مورد درک آنچه که آنها انجام ميدهند و چگونه ميتوانند اين اعمال خود را بهبود بخشند فراهم شدهاست.
مجوز هاي قانوني :
تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان ، تاسيسات و نصب دستگاه هاي مختلف بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه آموزش بخش تربيت بدني صادر ميگردد.
مراحل صدور جواز تاسيس :
1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي ورزشي و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان تربيت بدني شهرستان .
2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت فعاليت هاي آموزشي در بخش تربيت بدني .
3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .
5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس
1- اشخاص حقيقي
- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران
- حداقل سن 18 سال تمام
- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم
2- اشخاص حقوقي
- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )
- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور
مدارك مورد نياز:
1- ارائه درخواست كتبي به مديريت سازمان تربيت بدني شهرستان يا مديريت صنايع كشاورزي و روستايي استان.
2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن
3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازي
4- تصوير مدرك تحصيلي و سوابق كاري مرتبط با درخواست
5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء
6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح فعاليت هاي آموزشي در بخش تربيت بدني.
7- پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهي تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست
گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :
بازديد از باشگاه ورزش هاي رزمي
بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از باشگاه ورزشهاي رزمي به بررسي سيستم ها و دستگاهها موجود در باشگاه پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي آموزش را در باشگاه مورد ارزيابي قرار داديم .
جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش آموزش و در فعاليت هاي ورزشي که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي يکي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در آموزش فعاليت هاي ورزشي ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي فعاليت ها مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .