گزارش کار اموزی رشته ی مهندسی مکانیک(شرکت پیشتاز قطعه_بررسی سیستم تهویه مطبوع ساختمان)
دسته بندي :
عمومی »
گوناگون
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 63
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
فونت:roy:
اندازه:حداکثر و معمول _24
سر فصل ها:
. مقدمه .........................................4 2.گزارش محل كار آموزي...............................5 3.براورد مواد و مصالح بروژه.........................6 4.سيستم تامين فشار..................................6 5. لوله كشي آب در داخل ساختمان.....................7 6. لوله کشي آتش نشاني..............................7 7.سيستم حرارت مركزي................................8 8. دستگاه هاي پخش كننده گرما.......................9 8 -1. رادياتورها...................................9 8-2. يونيت هيترها...................................10 9. سيستم لوله كشي..................................11 10. محاسبه شبكه لوله كشي حرارت مركزي................12 10-1. محاسبه دبي آب در لوله ها......................13 10-2. سرعت آب در لوله ها...........................13 10-3. تعيين قطر لوله ها.............................14 10-4. محاسبه افت فشار در شبكه لوله كشي..............14 11. موتور پمپ سير كولاتور.......................
دید اجمالی :
امروزه با توجه به تحولات جهاني و توسعه صنعت از طرفي و افزايش جمعيت و تقاضاي رفاه نسبي از طرف ديگر روند مصرف سوخت و انرژي را در جهان به طور سريعي افزايش داده است، به طوري كه اگر اين سير صعودي مصرف بنحوي كنترل و بهينه نشود شكي نيست كه منابع انرژي موجود بخصوص منابع فسيلي در فاصله زماني كوتاهي تمام شده و بشر را به جهت استفاده هاي متنوعي كه در صنايع مختلف از اين ماده به عمل مي آيد با مشكل جدي رو به رو خواهد كرد.
لذا ايجاب مي كند در كشور در حال توسعه اي همچون ايران كه جهت پاسخ به توسعه خود نيازمند انرژي است و متأسفانه با توجه به مصرف بالاي آن كه عمدتا بصورت غير عادي مصرف مي شود راهكار هاي مناسبي در جهت هدايت و استفاده بهينه از اين انرژي طراحي و اجرا گردد.
يكي از موارد استفاده از انرژي فسيلي در ايران مصرف در جهت تامين گرمايش فضاي موجود مسكوني ، اداري و صنعتي است كه سالانه مقادير متنابهي از سرمايه هاي ملي در اين زمينه مصرف مي گردد.
براي يافتن راهكاري مناسب در اين جهت به نظر مي رسد تنها بايد به سراغ طراحان و مجريان خصوصا تأسيسات سرمايشي و گرمايشي كشور رفت ، چرا كه اين رشته از خدمات در كشور ما هنوز متولي مشخص و مسئولي ندارد و طراحان و مجريان در اكثر موارد تنها با تكيه بر تجربيات و سوابق قبلي خود اقدام به اين كار مي كنند كه اين نوع عملكرد باعث افزايش بي رويه مصرف انرژي گرديده و هزينه سنگيني را بر جامعه تحميل مي كند.
لذا بايد جهت دستيابي به اين مهم و همچنين از جهتي كمك به اقتصاد مملكت اين امور به نحوي ساماندهي شده و از علوم و فنون جديد استفاده بهينه و مطلوب نمود.