تحقیقی در مورد پروسه توليد سس كچاپ در کارخانه و ازمایشات مربوط بدان:
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 9
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24
دید اجمالی :
براي اين منظور در ابتدا مواد پودري و صمغ و گاهي نمك و رب با هم مخلوط شده و داخل مخازن مخصوص در ابتداي خط توليد ريخته شده و آماده مي شوند رب به صورت فله خريداري شده كه داراي بريكس 36 است و بايد به بريكس 31-30 رسانده شود. براي اين منظور به آن آب اضافه مي شود.