تحقیقی در مورد انگور و خشک کردن ان
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 18
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشدفونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24
سر فصل ها:
تاريخچه انگور
1-2سطح زير كشت انگور در جهان
1-3سطح زير كشت انگور در ايران
1-4 مناطق مستعد كشت انگور
1-5 طبقه بندي انگور
1-6 ارقام انگور
1-7 برداشت انگور
دید اجمالی :
انگور يكي از ميوه هاي مهم وقديمي دنيا مي باشد كه مورد استفاده بشر قرار گرفته است . كشت تاكستان هاي بزرگ مورد توجه پادشاهان ايران بوده است . چنانكه مي گويند انوشيروان ساساني علاقه وافري به انگور داشته و به كشاورزاني كه داراي باغ هاي انگور پربار و بزرگ بودند خلعت و انعام مي داده و به وسعت زمين هاي آنها مي افزوده است .
به طور كلي دو نظريه متفاوت در مورد ديرينگي انگور وجود دارد، عده اي از آگاهان معتقدند كه انگور حتي پيش از پيدايش غلات مورد استفاده بشر قرار گرفته است .
عده اي ديگر ديرينگي انگور را درحدود 6 تا 7هزار سال تخمين مي زنند . بر طبق اين نظر متخصصين ، كاشت انگور حداقل از 2هزار سال پيش از ميلاد در كشور ايران متداول بوده است .