تحقیقی در مورد استاندارد کشمش
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 26
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24
سر فصل ها:
ويژگيها و روشهاي آزمون كشمش
1ـ هدف
2ـ دامنه کاربرد
3ـ تعریف کشمش
4ـ اصطلاحات
6ـ طبقه بندی از نظر اندازه
• مثال براي درجهبندي
دید اجمالی :
هدف از تهيه و تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , اصول درجهبندي , بستهبندي
و نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون كشمش بيدانه ميباشد .
اين استاندارد در مورد انواع كشمش بيدانه محصول ايران كاربرد دارد .
كشمش عبارت است از ميوه رسيده و خشك شده ارقام مختلف انگور كه محصول بوته مو از گونه ویتیس وینفریا از خانواده ویتیسیا ميباشد كه برحسب رقم , روش و شرايط خشك كردن انگور به نامهاي زير ناميده ميشود :
3 ـ 1 ـ كشمش آفتابی : عبارت است از انگور بيدانه خشك شده در آفتاب , رنگ اين نوع كشمش قهوهاي است .