تحقیقی در مورد استاندارد کشمش

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 26
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثرو معمول_24

سر فصل ها:
ويژگي‏ها و روش‏هاي آزمون كشمش
1ـ هدف
2ـ دامنه کاربرد
3ـ تعریف کشمش
4ـ اصطلاحات
6ـ طبقه بندی از نظر اندازه
• مثال براي درجه‏بندي

دید اجمالی :
هدف از تهيه و تدوين اين استاندارد تعيين ويژگي‏ها , اصول درجه‏بندي , بسته‏بندي
و نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روش‏هاي آزمون كشمش بي‏دانه مي‏باشد .

اين استاندارد در مورد انواع كشمش بي‏دانه محصول ايران كاربرد دارد .
كشمش عبارت است از ميوه رسيده و خشك شده ارقام مختلف انگور كه محصول بوته مو از گونه ویتیس وینفریا از خانواده ویتیسیا مي‏باشد كه برحسب رقم , روش و شرايط خشك كردن انگور به نام‏هاي زير ناميده مي‏شود :
3 ـ 1 ـ كشمش آفتابی : عبارت است از انگور بي‏دانه خشك شده در آفتاب , رنگ اين نوع كشمش قهوه‏اي است .
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع

تعداد مشاهده: 1864 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:86 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: