تحقیقی در مورد انتقال حرارت و رژیم جریان در فرآیند تغلیظ آب سیب

دسته بندي : فنی و مهندسی » مکانیک
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : pdf(تایپ شده و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 10
تصویر:این فایل دارای تصویر می باشد
سر فصل ها:
چکیده
مقدمه
ترکیب آب سیب تازه
تغلیظ آب میوه ها به روش تبخیر
ضرایب انتقال حرارت در فیلم ریزان
آزمایشات تجربی
بحث و نتیجه گیری 
دسته بندی: فنی و مهندسی » مکانیک

تعداد مشاهده: 1219 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

حجم فایل:317 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: