تحقیقی در مورد سرکه
دسته بندي :
کتاب »
پزشکی
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
فرمت : Word(قابل ویرایش و اماده پرینت)
تعداد صفحات: 31
تصویر:این فایل فاقد تصویر می باشد
فونت:roya
سایز:حداکثر و معمول _24
سر فصل ها:
توليد سركه
انواع سركه
سركه براي درمان بيماريها
استفاده از سركه در منزل
موارد استفاده سركه در آشپزي
تازه نگه داشتن سبزيها
طرز تهيه برخي از سركه هاي مخلوط به روش سنتي :
::سركه توت فرنگي::
چاشني سس::
دید اجمالی :
تعریف: سرکه مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب، ماء الشعیر و موادی از این قبیل به دست می آید. معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکه ها، اسید سیتریک می باشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تاتاریک و اسید سیتریک کمتری دارند.
تولید سرکه: معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می کنند. عمل اکسید شدن را باکتری اسید استیک انجام می دهد. این باکتری در سال 1864 م توسط لوئی پاستور کشف شد.